Maak werk van je merk

Wat onderscheidt jouw merk van de rest? Karakter. Durf te kiezen voor een duidelijke richting en val op. RAUWDAUW is die schop onder je kont. Lees hoe wij in drie stappen zorgen voor groei en verandering in jouw merk.

Image
1

1. STRATEGIE ALS BASIS

In drie stappen werken we aan jouw merk. Van strategie tot creatie. Zonder een goede basis ben je nergens en bestaat je communicatie vooral uit losse flodders. Eerst wil RAUWDAUW van je weten: waarom doe je wat je doet? En waarom kiezen klanten voor jou? Vanuit jouw drijfveren gaan we aan de slag met een brandboek. Oftewel: de holy huisstijl bijbel. Dit is voor iedereen belangrijk. Van kapperszaak tot grote corporate. 

 

1
2
3

2

2. MOUWEN OPSTROPEN

Huisstijl? Check. Missie en visie op papier? Check. Tijd om na te denken over content thema's. Dit biedt houvast en structuur. Samen kruipen we in de huid van jouw doelgroep: waar gaan zij van áán? Wat vinden zij interessant om te lezen? RAUWDAUW werkt altijd met een gezamenlijke content kalender. Wij toveren jouw ideeën en input om tot tekst en beeld. Wij maken niet alleen social content, maar ook nieuwsbrieven, blogs, animaties en video's. 

 

Image
3

3. METEN = WETEN

Hard work, pays off. Toch? Dat weet je alleen door te meten. Daarom analyseert RAUWDAUW elke maand alle kanalen: bereik cijfers, engagement, volgers, etc. Zodat we weten of de door ons bedachte content thema’s in stap 2, ook écht aanspreken. Is dit niet zo? Dan gooien we het op een andere boeg. RAUWDAUWERS houden jou en je content bij de tijd.

 

Vertel me meer!