Maak werk van je merk

Wat onderscheidt jouw merk van de rest? Karakter. Durf te kiezen voor een duidelijke richting en val op. RAUWDAUW geeft je een schop onder je kont en helpt je met het bepalen van de juiste koers. Voor deze drie dingen kun je bij ons aankloppen.

Image
1

brand strategie

Zonder een sterke basis ben je nergens. Wij beginnen nooit als kippen zonder kop op allerlei kanalen te posten. De eerste vragen die RAUWDAUW aan je stelt zijn: wie ben je, wat wil je uitdragen en voor wie doe je het? Je why, what, how dus. Door de juiste vragen te stellen en goede gesprekken te voeren, halen we de onderste steen boven. Is dat gelukt? Dan gaan we door naar het bedenken en inzetten van de juiste middelen. Uiteraard afgestemd op jouw budget.

1
2
3

content marketing

2

Voor alles wat met tekst en beeld te maken heeft, klop je bij RAUWDAUW aan. Wij zorgen ervoor dat al je content in de juiste huisstijl gemaakt wordt en aansluit bij je strategie. Vaak is meer niet beter. Dus eerst kijken we selectief naar welke kanalen we inzetten, waarom en voor wie. Vervolgens kruipen we in de huid van jouw doelgroep: waar gaan zij van áán? Wat vinden zij interessant om te lezen? RAUWDAUW werkt altijd met een gezamenlijke content kalender. Wij toveren jouw ideeën en input om tot tekst en beeld. Naast social content maken wij ook nieuwsbrieven, blogs, animaties en video's. 

 

Image
3

social media

Van webcare tot het bedenken en maken van social media posts: opper-RAUWDAUWER Tessa werkt al bijna tien jaar in de wereld van social media. Ja, echt zó lang alweer. Het begon allemaal als 'De Tessa van de Albert Heijn', maar inmiddels helpt zij diverse organisaties met het creëren van content. RAUWDAUW bedenkt, maakt, post en analyseert. Samen fixen we je content kalender en zorgen we voor consistentie op je kanalen. Klinkt goed toch?

 

Vertel me meer!