RAUWDAUWERS

Grote mond, klein hartje. Dat zijn RAUWDAUWERS. Ze zijn niet bang om van zich te laten horen, weten van aanpakken en zijn geniale gekken. Wie zijn deze mensen die jouw merk karakter geven? Maak kennis met onze lefgozers.

LEER ONS KENNEN

Vanuit de gedachte "ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan" zei Tessa Di Corrado (opper-RAUWDAUWER) in 2018 haar vaste baan in een gouden kooi op en begon met RAUWDAUW. Wie Tessa kent, begrijpt direct de naam RAUWDAUW. Met haar no-bullshit instelling helpt ze grote corporates om los te komen van vaste patronen en logge processen. Vaak gaat het teveel over de details en te weinig over aanpakken. RAUWDAUW doorbreekt structuren en legt de vinger op de zere plek. Dit doen we samen met freelancers die aan een half woord genoeg hebben.

LEF

Wij werken met lef. Durven keuzes te maken en houden jou een spiegel voor wanneer het nodig is. Met lef geven we jouw merk karakter. 

ENERGIEK

We geven jou en jouw merk de nodige dosis energie. Houden jou bij de les en zorgen ervoor dat je nooit vastroest in patronen. 

gewoon doen

We houden van slap geouwehoer maar zijn vooral aanpakkers. Treuzelen staat niet in ons woordenboek. Dat merk je aan onze werkwijze.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

LEFGOZERS

Samenwerken met RAUWDAUW betekent werken met karakter. Professionaliteit met een brutaal randje. Voor ons is iedereen gelijk. Van grote corporates tot de lokale sportschool. Dit zijn de lefgozers én lefmeiden die jouw content awesome maken.

Opper-RAUWDAUWER
Tessa Di Corrado
Plaatjesmaker
Lisa Muller
Graphic Designer & Animator
Kevin Cools
Content creator
Laura Brown
Online Marketeer
Britt van Langeveld
Videomaker
Douwe Daatselaar