workshops & trainingen

Voor mensen mét karakter die in slaap vallen tijdens suffe workshops, organiseert RAUWDAUW content trainingen die je wel bij de les houden. Praktisch en in begrijpelijke taal. Zodat jij zelf de touwtjes in handen houdt. Bekijk hier ons aanbod.

kick-ass content workshop

Werk jij als marketing- en communicatie medewerker en heb je nog weinig kaas gegeten van content marketing? In één dag leer ik je alle ins- en outs.  

Maximaal 10 deelnemers

 

 • Voor wie?

  Junior of senior marketeers die (nog) niet veel ervaring hebben met content marketing en hier zelf mee aan de slag willen binnen hun organisatie.

 • Wat leer je?

  Vanuit je merkstrategie, bepalen welke content op wélke kanalen inzet: hoe doe je dat? Ga naar huis met veel kennis én praktische tips.

 • Waar & wanneer?

  Twee dagen in maart 2021, regio Amsterdam

 • Kost dat?

  Voor de tweedaagse content workshop betaal je (of je baas) €1050 ex btw (per persoon)

Voor de doe-het-zelvers

Heb je liever zelf de touwtjes in handen? Leer hoe je de beste content maakt voor jouw doelgroep en ga naar huis met een hoofd en notitieblok vol praktische tips.

Maximaal 10 deelnemers

 

 • Voor wie?

  Voor gemotiveerde ondernemers met lef. Je hebt een eigen zaak en wilt jouw producten/diensten beter onder de aandacht brengen.

 • Wat leer je?

  Veel praktische tips: welke kanalen zet je in (en waarom), leer goede teksten schrijven en begrijp hoe je makkelijk, goede content maakt voor ieder kanaal.

 • Waar & wanneer?

  Een dag in maart, regio Amsterdam

 • Kost dat?

  Word in één dag de baas over je eigen content voor slechts €650 ex btw (per persoon)

CONTENT INSPIRATIE WORKSHOP

Wilt het maar niet vlotten om een goede contentstrategie op te zetten? Lopen jullie tegen een creativiteitsplafond aan? RAUWDAUW trekt je in een halve dag uit die sleur.

Deelnemers in overleg

 

 • Voor wie?

  Teams die vastlopen in hun creativiteit en door de bomen het (content) bos niet meer zien. Wij zorgen voor een vliegende start.

 • Wat leer je?

  Groots denken. In mogelijkheden. RAUWDAUW laat zien wat er allemaal wél kan zodat jullie weer geïnspireerd zijn voor nieuwe projecten.

 • Waar & wanneer?

  In overleg op locatie

 • Kost dat?

  Voor een halve dag vól content inspiratie tik je €850 ex btw af

Een RAUWDAUW sessie op maat? 

START 2021: rauwdauw academy

Je bent een daadkrachtige ondernemer, leergierig en creatief van geest. Het ontbreekt je alleen aan praktische tools om jouw merk écht karakter te geven. Samen gaan we aan de slag met je strategie (wie ben je, wat wil je uitstralen), duiken we in je doelgroep, maken we een huisstijl bijbel en zetten we je on- en offline kansen op een rijtje. De RAUWDAUW Academy spijkert niet alleen je kennis bij, maar ook jóuw karakter. We geven jou én je merk (weer) ballen.

 Medio 2021 gaan we van start met de eerste (pilot)groep. Wil jij hier, tegen hoge korting, bij zijn? Twijfel dan niet en vul het formulier in via de button.

 

Schrijf mij in!